Politie start onderzoek naar overleden vrouw in woning Brucknerlaantje Nijkerk

Normal mouw nieuwe uniform politie

De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in een woning aan het Brucknerlaantje in Nijkerk op dinsdag 3 november. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld, maar de politie houdt er rekening mee dat het de bewoonster is. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

De politie is druk bezig om te onderzoeken wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Momenteel is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. Ook is niet duidelijk of de overleden vrouw de bewoonster van de woning is. De politie is in en rond de woning aan het Brucknerlaantje bezig geweest met technisch en tactisch onderzoek. Agenten zijn woensdagavond direct de wijk in gegaan om een buurtonderzoek te starten.

We zien dat er veel vragen zijn over de toedracht. Op dit moment wordt rekening gehouden met verschillende scenario’s. Dit zal uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doen we om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden.

Getuigenoproep

Als er mensen zijn die de bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord, dan hoort de politie dat graag. Tips doorgeven kan op de gebruikelijke manier via 0900- 8844. Liever anoniem informatie delen met de politie? Dat kan uiteraard ook via M, MeldMisdaadAnoniem via 0800- 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

 

Adverteren op BarneveldActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op BarneveldActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Barneveld
07:23

17° C

Zwaarbewolkt

0.45 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief