Diefstal van twee elektrische fietsen bij middelbare school in Barneveld

5 maanden geleden gepubliceerd

Bij middelbare school De Meerwaarde aan de Rietberglaan in Barneveld zijn twee elektrische fietsen gestolen. De diefstal vond plaats op 4 oktober 2023.

Beschrijving van het incident

Een man kwam aanfietsen bij de school en parkeerde zijn fiets naast een elektrische damesfiets. Nadat hij zijn eigen fiets op slot had gezet, boog hij zich over de e-bike en ontgrendelde deze. Vervolgens fietste hij ermee weg. Later die middag keerde hij lopend terug en stal hij een gloednieuwe, elektrische herenfiets van een ander fietsenrek.

Details over de gestolen fietsen

De eerste gestolen fiets is een elektrische damesfiets van het merk Gazelle, type Paris C7 HMN. De kleur is ‘natural Sienna mat’ (lichtbruin) en het framenummer is 12725831. Het accunummer is 2792809560523.

De tweede fiets is een elektrische herenfiets van hetzelfde merk, type Paris C7 HMB. Deze fiets is zwart met blauwe accenten en op de bagagedrager was een zwarte tassendrager gemonteerd. Het framenummer is 62096629 en het accunummer is 2761903930323.

Oproep tot informatie

Indien iemand de man op de foto herkent of de fietsen heeft gezien of te koop aangeboden heeft zien worden, wordt verzocht dit te melden.